Op zoek naar leuke ideeën voor jullie vriendinnenuitje? Paaldansen is HOT!

  • di, 18 jul 201704:57

Staat gezelligheid bij jou en je vriendinnen voorop en houden jullie van uitdaging? Ga dan samen met je vriendinnen voor iets wat jullie wellicht nog nooit hebben gedaan.. Paaldansen!


Tijdens onze paaldansworkshop gaan jullie op een sportieve en interactieve manier aan de slag met de basis van het Paaldansen. Tijdens het Paaldansen komen verschillende elementen die de sport bevat terug: Dans, Show & Entertainment. Jullie oefenen indrukwekkende moves aan de paal en het is aan jullie of jullie kiezen voor het sportieve Paaldansen of dat er ook een vleugje sensualiteit in mag voorkomen.

Verder staat bij onze workshop Paaldansen de sfeer voorop! Een leuke warming-up, een fijne docent en een goede locatie mogen dan ook niet ontbreken! Onze professionele instructrices zorgen er uiteraard voor dat het niveau van de workshop Paaldansen perfect aansluit bij het niveau van de deelnemers en dat iedereen er op een interactieve manier bij betrokken wordt!

Tijd dus voor een nieuwe uitdaging! Volg een workshop bij een van onze prachtige locaties en toffe docenten. Zo heb je onze Antoni in Breda, een energiekrijke man waarbij Paaldansen zijn passie is. Zijn mooie pand is gelegen in het Centrum van Breda. Een leuke workshop is dan ook gegarandeerd bij dit gezelligheidsmens! Of volg de workshop in Eindhoven Centrum, waar een indrukwekkende locatie volledig in Moulin Rouge stijl is! Deze locatie draagt zeker bij aan jullie Paaldansexperience!